preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Recitatorska skupina (PŠ Martinščina)

U PŠ Martinščina kao jedna od izvannastavnih aktivnosti je i recitatorska skupina.

Cilj je ove izvannastavne aktivnosti razvijanje govorne izražajnosti, suradnje, odgovornosti, stjecanje kritičnosti i discipline u radu, razvijanje humanih moralnih mjerenja i razumijevanja odnosa, sigurnosti i samopouzdanja na nastupu te razvijanje prirodnosti i osjećajnosti.

Recitatorska skupina u PŠ Martinščina okuplja djecu od prvoga do četvrtog razreda. Ukupno je u rad uključeno osam učenika, a po potrebi uključuju se i ostali. Aktivnosti se realiziraju kroz različite sadržaje, od projektnog rada s učenicima – prikupljanje ideja, razrada ideja, odabir sudionika i prigoda, planiranje vremenika proba, odabir materijala i podjela zadataka, zatim kroz mjesečne redovite sastanke izvan vremena nastave, intenzivan rad na pojedinačnim predstavama - povremeno, češće i više puta tjedno, prilagođeno prilikama i vremenu.

Svoje uvježbane programe prikazujemo roditeljima, mještanima I ostalim gostima na prigodnim svečanostima kao što su Dan kruha, Dan sv. Martina, Božić i Nova godina, Uskrs, Majčin dan i najdraža nam završna priredba. Jako se veselimo osmjesima I pljesku gostiju jer nas to motivira za dalji rad.

Voditeljica
Ljiljana Mutak
 


Zlatarske Iskrice

Jelovnik


micro:bit


Nova anketa
Za što se najviše koristiš pametnim telefonom (mobitelom)?

I mi sudjelujemo

Međunarodno natjecanje iz informatike i računalnog razmišljanja


Podrška darovitima


TražilicaPoveznice
Zlatar na međumrežju


Blagdani i pravopis


Korisni likovi

preskoči na navigaciju