preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
 

Upute učenicima i roditeljima za korištenje

 

e-Dnevnik za učenike je mrežna aplikacija koja od rujna 2017. godine omogućava učenicima pregled ocjena, izostanaka i bilježaka koje su upisali nastavnici u e-Dnevnik sustav.

Učenici se prijavljuju sa svojim elektroničkim identitetom (npr. pero.peric@skole.hr) u sustavu AAI@Edu.hr na adresi https://ocjene.skole.hr

Upute za korištenje e-Dnevnika za učenike dostupne su ovdje.

e-Dnevnik za roditelje je mrežna aplikacija kojoj mogu pristupiti roditelji učenika škola u kojima se koristi e-Dnevnik sustav.
 
Putem ove aplikacije roditelju je omogućen uvid u osobne podatke, ocjene, izostanke, bilješke, planirani raspored pisanih zadaća i ostale podatke o djetetu koje su predmetni nastavnici i razrednik unijeli u e-Dnevnik.
 
Aplikacija e-Dnevnik za roditelje dostupna je na adresi https://ocjene.skole.hr
 
U sustav se moguće prijaviti isključivo putem NIAS-a. Nacionalni identifikacijski i autentifikacijski sustav (NIAS) predstavlja središnji sustav identifikacije i autentikacije korisnika na elektroničke usluge javnog sektora. NIAS je zadužen za upravljanje elektroničkim identitetima (e-ID) u svrhu uspostavljanja jedinstvenog sustava autentikacije u okruženju elektroničkog komuniciranja krajnjih korisnika s e-uslugama javnog sektora. Više informacija o projektu i korištenju osobnog elektroničkog identiteta potražite ovdje.
 
Roditelji se u aplikaciju mogu prijaviti putem sustava e-Gradjani koristeći se jednom od prihvaćenih vjerodajnica koje su navedene na sljedećoj poveznici:
 
 
 Roditelji koji ne posjeduju neku od vjerodajnica koje su navedene mogu zatražiti vjerodajnice za e-Gradjane prema uputama koje su dostupne na poveznici:
 
 
Kako bi se roditelji mogli prijaviti u aplikaciju, razrednik treba u administraciji učenikovih podataka u e-Dnevniku (kartica "Kontakti") unijeti OIB roditelja i odabrati "Da" za opciju "Pristup e-Dnevniku za roditelje".
 
Uvid u podatke djeteta moguć je pod uvjetom da je razrednik u e-Dnevniku ispravno evidentirao dodatne podatke o roditeljima.
 
Upute za korištenje sustava nalaze se ovdje.
 

 


Erasmus+


eTwinning


Lumen


Društvene mreže
Na kojoj društvenoj mreži provodiš najviše vremena?

I mi sudjelujemo

Međunarodno natjecanje iz informatike i računalnog razmišljanja


Podrška darovitima


TražilicaPoveznice
Zlatar na međumrežju


Blagdani i pravopis


Korisni likovi


Projekt ZALOGAJČEK 7

preskoči na navigaciju