preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Jelovnik

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 8. 5. 2010.

Ukupno: 714083
Ovaj mjesec: 2364
Ovaj tjedan: 1097
Danas: 62
Događajnica

Podsjetnik roditeljima prvoupisnika u školu

Poštovani roditelji naših budućih prvašića,

uvidom u elektronički sustav prijava u prvi razred vidljivo je da je tek polovina roditelja podnijela prijavu za upis svojeg djeteta u našu školu. Podsjećamo, roditelji/skrbnici trebali bi do 31. ožujka 2024. podnijeti zahtjev za upis u prvi razred putem sustava e-Građani. Sam postupak vrlo je jednostavan te je za isti potrebno izdvojiti tek 10-ak minuta. Inicijalni upitnik koji roditelj/skrbnik ispunjava prilikom podnošenja zahtjeva odnosi se na opće podatke o djetetu, roditeljima/skrbnicima, opće podatke o obitelji te razvojne osobine djeteta.

Na utvrđivanju psihofizičkog stanja djeteta, koje će se od 14. do 22. ožujka 2024. provoditi u školi, moći ćete dobiti konkretne informacije vezane uz eventualne upite i nedoumice na koje ste naišli prilikom podnošenja zahtjeva (koji do tada ne mora biti u cijelosti ispunjen), pa je uputno da što prije podnesete zahtjev elektroničkim putem. Tijekom pregleda djece u školi neće biti moguće podnositi zahtjev budući da isto iziskuje dodatno vrijeme za svakog upisnika te bi se time poremetio planirani raspored pregleda.

Stoga molimo roditelje koji još nisu podnijeli zahtjev za svoje dijete da to učine svakako prije pregleda u školi, a one roditelje koji nikako nisu u mogućnosti sami podnijeti zahtjev da se jave na službeni mail škole (ured@os-akovacica-zlatar.skole.hr) kako bismo dogovorili dodatni termin u školi na kojem ćemo zajedno podnijeti zahtjev. Zahvaljujemo na razumijevanju! (ravnatelj Marijan Posarić)

                                                                                                              
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Nina Posarić   datum: 12. 3. 2024.

 

 


Erasmus+


eTwinning


Lumen


Društvene mreže
Na kojoj društvenoj mreži provodiš najviše vremena?

I mi sudjelujemo

Međunarodno natjecanje iz informatike i računalnog razmišljanja


Podrška darovitima


Tražilica

Poveznice
Zlatar na međumrežju


Blagdani i pravopis


Korisni likovi


Projekt ZALOGAJČEK 7

preskoči na navigaciju