2023-06-16 12:04:11

Izniman uspjeh naših učenica na 5. Balogijadi

Dana 7. lipnja 2023. godine učenice Franka Bručić i Ela Vlahek prisustvovale su završnoj svečanosti u sklopu 5. Balogijade. Učenice su u Sveti Petar Čvrstec, rodno mjesto našeg poznatog književnika, Zvonimira Baloga putovale u pratnji učiteljice likovne kulture, Maje Burek.  

Balogijada je nacionalna (osnovnoškolska) učenička manifestacija vezana uz književni i likovni opus Zvonimira Baloga, likovnog i književnog umjetnika, ali i učitelja likovne kulture rodom iz Svetog Petra Čvrsteca, mjesta smještenog nedaleko od Križevaca. 

Na natječaj je pristigao 1101 učenički rad, od čega preko 620 likovnih radova. Rad učenice Ele Vlahek odabran je i izložen je na likovnoj izložbi u sklopu te manifestacije, a rad naše učenice Franke Bručić je ujedno i nagrađen od strane stručnog povjerenstva. Učenica Franka Bručić osvojila je dvije ulaznice u Nacionalni park Krka.  

Ponosni smo na uspjeh naših učenica te im ovom prilikom još jednom čestitamo na ovom iznimnom uspjehu! Klikni na opširnije za nekoliko fotografija. (Maja Burek)

 

 

 

 

 

 


Osnovna škola Ante Kovačića Zlatar