preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Jelovnik

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 8. 5. 2010.

Ukupno: 715214
Ovaj mjesec: 3495
Ovaj tjedan: 22
Danas: 22
Događajnica

Završna priredba 4.b razreda

Svemu lijepom jednom dođe kraj. Kraj često obilježavamo prigodnom priredbom, zabavom, ili sličnim manifestacijama kojima želimo odati počast tom lijepom što prolazi. Kao da tu ljepotu želimo još jednom uhvatiti te u njoj posljednji put uživati. Učenici 4.b razreda ovoga su se četvrtka, 15. lipnja lijepom i bogatom priredbom u holu škole oprostili od razredne nastave i svoje dosadašnje učiteljice Valentine Lebić-Naumovski. Nakon učiteljičinih uvodnih riječi u sveukupno osamnaest točaka učenici su na simpatičan i šaljiv način prikazali cjelokupni program. Priredbi su uz roditelje prisustvovali i ravnatelj Marijan Posarić, učiteljica informatike Nina Posarić i knjižničar Zvonimir Guć. Učenici su najprije čitali vlastite recitacije o školi te su postavljali oštroumna i šaljiva pitanja. Među tim pitanjima glavno je vjerojatno bilo zašto učitelji pitaju. Uslijedio je igrokaz Slovo „M“ u kojem je stavljen veliki naglasak na važnost majke i majčinstva. Nastavak pod opširnije.


 

 

 

 

Nakon toga su učenici otpjevali pjesmu „Abeceda“. Potom su izvodili recitaciju o prijateljstvu, nakon koje je slijedio igrokaz „Čudna bolest“, šaljiva i simpatična priča u kojoj otac dovodi sina liječnici kako bi ga izliječio od čudne bolesti – zaljubljenosti. 

 

 

 

 

Nakon toga učenici su izvodili nove šaljive recitacije, mažoretske nastupe, gitarske i glasovirske skladbe te recitacije pjesama na kajkavštini. Nakon recitacije Završne pjesme učenici su se zagrlili te svi zajedno otpjevali pjesmu „Prijateljstvo pravo“. U svečanosti i dirljivosti tog trenutka jednoj učenici su potekle i suze.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nakon završetka programa učenicima i svima okupljenima obratila se učiteljica Valentina Lebić-Naumovski. Zahvalivši svima na suradnji naglasila je koliko joj je svaki od učenika značio i bio poseban. Ispričavši anegdotu gdje joj je jedan učenik rekao kako ih sve čita kao knjige, učiteljica je izrazila svoju radost što je kroz četiri godine mogla čitati šesnaest predivnih knjiga. Nakon toga učiteljici je u ime učenika i roditelja poklonjena torba s posebnim otiskom 4.b razreda, a uz nju je dobila i sat te buket cvijeća.

 

 

 

Time je završila svečana priredba, a učenici, roditelji i drugi prisutni izašli su u školsko dvorište, gdje se sve nastavilo u veselom i razigranom raspoloženju. Učenici su igrali razne igre – lovicu, nogomet, streličarstvo i dr. Kasnije su došle pice, bilo je torte i kolača te se veselje nastavilo sve do noći. Tako je naš 4.b završio sa svojom razrednom nastavom. Sada ih čeka peti razred, dolaze im Povijest i Geografija, novi učitelji i brojni novi izazovi iz godine u godinu. U svemu tome želimo im puno sreće i radosti i uzbuđeni smo vidjeti divne osobe u koje će jednoga dana odrasti. (Zvonimir Guć)

 

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Zvonimir Guć   datum: 18. 6. 2023.

 

 


Erasmus+


eTwinning


Lumen


Društvene mreže
Na kojoj društvenoj mreži provodiš najviše vremena?

I mi sudjelujemo

Međunarodno natjecanje iz informatike i računalnog razmišljanja


Podrška darovitima


Tražilica

Poveznice
Zlatar na međumrežju


Blagdani i pravopis


Korisni likovi


Projekt ZALOGAJČEK 7

preskoči na navigaciju