preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Događajnica

Završena ovogodišnja MAT liga

MAT liga ekipno je matematičko natjecanje učenika osnovnih i srednjih škola. Nastala je sa željom za popularizacijom matematike, većom motivacijom učenika i njihovih mentora te poticanjem zajedništva i timskog rada. Organizator natjecanja je MAT, obrt za poduku iz Zagreba. U školskoj godini 2023./2024. učenici su sudjelovali u 4 kola. Jesensko kolo održano je 4. listopada 2023., zimsko kolo 6. prosinca 2023., treće kolo 8. veljače 2024. i četvrto kolo 19. travnja 2024.

Iz naše škole sudjelovalo je 11 ekipa, sveukupno 23 učenika. Iz 5. razreda sudjelovali su: Ivan Lovrić, Dalia Teški, Laura Šimunić i Tena Kveštak. Iz 6. razreda sudjelovali su: Julija Šaka, Leona Vujica, Tia Horvat, Lucija Kuharić, Ana Popov, Ana Hleb, Lucija Petrinec, Dina Bezak, Maja Zdešić, Ena Bingula, Ema Smrekar, Helena Matjašec, Karlo Gabud i David Posarić. Iz 7. razreda sudjelovale su: Tatjana Bingula i Paula Pereglin. Iz 8. razreda sudjelovali su: Petar Sviben, Lorena Kulfa i Ena Juriša.

U svakom kolu učenici su mogli osvojiti maksimalno 350 bodova. Svi osvojeni bodovi nakon provedenih četiriju kola zbrajaju se te se pozivaju najbolje ekipe na finale MAT lige, kada će se znati i konačan poredak ovogodišnje MAT lige. Mentorice učenika bile su učiteljice matematike Nikolina Ozimec i Kristina Zubić. Čestitamo našim učenicima i učenicama na rezultatima! (Kristina Zubić)

 
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Nina Posarić   datum: 2. 5. 2024.

 

 


Erasmus+


eTwinning


Lumen


Društvene mreže
Na kojoj društvenoj mreži provodiš najviše vremena?

I mi sudjelujemo

Međunarodno natjecanje iz informatike i računalnog razmišljanja


Podrška darovitima


Tražilica

Poveznice
Zlatar na međumrežju


Blagdani i pravopis


Korisni likovi


Projekt ZALOGAJČEK 7

preskoči na navigaciju